vissza

Mennyit veszít a téves méreteken?


2010 December 26 galéria megtekintése

Akár egyetlen alkatrész téves méretezése is jelentős veszteségeket eredményez, elsősorban az asztalos számára. Csúszik az átadás, a kifizetés, az újragyártás emeli a költségeket, többször kell a helyszínre kimenni. Minden erőfeszítés, és a szépen elkészített bútor ellenére a vevő elégedetlen és ezt terjeszti is. Márpedig tudjuk : egy negatív reklám tíz pozitív hatását teszi semmissé…   A problémák megelőzésére, fokozottan figyeljen oda és kérdezzen rá, pontosítsa vevőjével is az alábbiakat:

  • Furnérkép - frízes, flóderos, tömörfa jellegű ?
  • Szálirány és rajzolat - függőleges, vízszintes, több ajtón átfutó rajzolat ?
  • Szíjács - van aki rajong érte, van aki nem viseli el - mi alapesetben szíjácsmentesen furnérozunk, ha vevője szíjáccsal kéri, jelezze ezt a megrendelése "megjegyzés" oszlopában !
  •  Ellenőrizze a méreteket a rendelés leadása előtt! Jelentős közvetlen és közvetett kárt kerülhet el! Megéri? Az utóellenőrzés kellemetlen, de kifizetődő.

Általában vitához és vevői elégedetlenséghez vezet, ha nem tisztázza pontosan az ilyen kérdéseket.  Nem könnyű, de mindenképpen kifizetődő, pontosan megtudni, milyen a vevő elképzelése a leendő bútorról, és nem utólag szembesülni a  - "nem ilyenre gondoltam "  - problémával..

Email: A Furnérozott webáruház cikkeihez regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá.
Ha még nem regisztrált, tegye meg itt!
Jelszó:
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.

vissza az oldal tetejére